Asociaţia „Mobilizează-te!” vă solicită ajutorul!

În cadrul asociaţiei, munca în echipă a fost mereu pusă în prim plan. Dacă a fost vorba de parteneri, dacă a fost vorba de voluntari sau dacă a fost vorba de prieteni. Cu acelaşi gând mergem mai departe şi în acest an 2021, încercând să lărgim „familia”. Vă cerem sprijinul pentru a putea realiza şi în anul următor acţiuni de amploare care să ajute pe cei care au nevoie de sprijinul nostru, al comunităţii.

Vă rugăm, să ne sprijiniţi asociaţia virând cei 3,5% din impozitul anual datorat statului. Nu trebuie decât să completaţi „FIŞA 230”, ataşată şi să ne-o trimiteţi scanată, pe mail office@mobilizeaza-te.ro  sau să ne-o înmânaţi personal.

Vă vom fi recunoscători şi vă muţumim!

Acum ne poți trimite formularul 230 SCANAT pe office@mobilizeaza-te.ro. Detalii mai jos.

Cum redirecționezi 3,5%?

E simplu și gratuit să ajuți! Banii pentru impozitul tău sunt deja la stat, așa că să îi redirecționezi nu prezintă NICIUN COST. Fiecare formular se transformă în rechizite, în ieșiri educative sau excursii, în training-uri pentru voluntarii din țară. Dacă ai venituri din alte surse trebuie să completezi declaraţia unică – vezi mai jos detalii.

Cum completezi formularul?

În 2 minute, cu datele personale la secțiunea 1 + semnătura contribuabilului (în stânga jos). Datele noastre sunt deja completate.

IMPORTANT! Poţi face redirecţionarea celor 3,5% pentru o perioadă de 2 ani. Anul viitor ANAF va redirecţiona automat suma către Mobilizeaza-te.

Termene limită:

1 mai – pentru trimiterea online a formularului către office@mobilizeaza-te.ro.

Descarca si completeaza NOUL Formular 230 – 2 ani – valabil pentru impozitul datorat pentru 2020 si 2021.

Cum poți depune formularul?

Trimiți formularul completat și semnat, scanat în format PDF, pe adresa: office@mobilizeaza-te.ro. 

Data limita: 1 mai.