În ciuda a ceea ce cred multe persoane, voluntariatul nu estemuncă pe gratis”. Din contră, beneficiile pentru voluntar sunt nenumărate. Voluntariatul este un mod de a îți face prieteni noi, de a ajuta la corectarea unor probleme sociale, și de a tedezvolta ca individ.

Vrei te implici?

Dacă vrei oferi din timpul, cunoștințele șientuziasmul tău pentru a ajuta, te așteptăm în echipanoastră de voluntari!

 

Ce activități poți desfășura ca voluntar înAsociația Mobilizează-te?

Campanii de informare în școlivoluntariisunt peer educators și îi implică pe elevii de toate clasele în sesiuni nonformale privinddrepturile și responsabilitățile copiilor, educație pentru sănătate, educație rutieră, utilizarea în singuranță a internetului etc.
Sprijin la teme și activități recreative cu copiiicare provin din medii defavorizatevoluntariicontribuie la educația copiilor care frecventeaza centrele noastre educaționale și îiajută săptămânal la lecții și pregătirea pentrușcoală.
Participări în cadrul evenimentelor punctualevoluntarii sprijnă organizarea de campanii, conferințe, tabere și alte evenimente locale.
Inițiative proprii ale voluntarilorimplicămvoluntarii în consultări privind viitoarele proiecte și susținem propunerile lor pentru proiecte noi.