În ciuda a ceea ce cred multe persoane, voluntariatul nu estemuncă pe gratis”. Din contră, beneficiile pentru voluntar sunt nenumărate. Voluntariatul este un mod de a îți face prieteni noi, de a ajuta la corectarea unor probleme sociale, și de a te dezvolta ca individ.

Vrei te implici?

Dacă vrei oferi din timpul, cunoștințele și entuziasmul tău pentru a ajuta, te așteptăm în echipa noastră de voluntari!

 

Ce activități poți desfășura ca voluntar în Asociația Mobilizează-te?

Campanii de informare în școlivoluntarii sunt peer educators și îi implică pe elevii de toate clasele în sesiuni nonformale privind drepturile și responsabilitățile copiilor, educație pentru sănătate, educație rutieră, utilizarea în singuranță a internetului etc.
Sprijin la teme și activități recreative cu copiii care provin din medii defavorizatevoluntarii contribuie la educația copiilor care frecventeaza centrele noastre educaționale și îi ajută săptămânal la lecții și pregătirea pentru școală.
Participări în cadrul evenimentelor punctualevoluntarii sprijnă organizarea de campanii, conferințe, tabere și alte evenimente locale.
Inițiative proprii ale voluntarilorimplicăm voluntarii în consultări privind viitoarele proiecte și susținem propunerile lor pentru proiecte noi.