”Un proiect mic, te poate face mare”

              Pornind de la ideea, ”Minte sănătoasă în corp sănătos”, Asociația Mobilizează-te, alături de catedra de educație fizică și sport a Colegiului Național ”Preparandia – Dimitrie Țichindeal” din Arad, invită pe toți cei care iubesc sportul, mișcarea în aer liber, să se alăture proiectului, ”Aradul  aleargă!”

Ai cinci motive să participi:

Întărești sănătatea. Faci tranziția spre un stil de viață sănătos. Poți demonstra că ești un iubitor de sport și mișcare în aer liber. Devii un ambasador al practicării sportului. Îți antrenezi voința.

La cea de a II-a ediție a competiției s-au înscris 318 alergători, care au alergat în cele 5 luni ale competiției, 20047 km. Mult? Puțin? Dorim să doborâm recordul! Ne ajuți?

Regulamentul competiției, modalitatea de înscriere, detalii legate de premiere le puteți găsi mai jos.

Regulament concurs

    • Concursul de alergare sau marș, se adresează tuturor celor doritori să facă mișcare în timpul liber și este unul de promovare a sportului de masă în rândul populației.

    • Concursul se desfășoară în intervalul 1 decembrie 2023 (ora 00.00) – 31 mai 2024 (ora 00.00)

    • Lunar vom avea extragere de tombolă, câștigătorul fiind anunțat de către organizatori;

    • Premiile pentru cei mai ”silitori” participanți vor fi premii simbolice… medalii, diplome și nu numai… premierea urmând a avea loc în luna IULIE 2024, cu ocazia Festivalului de muzică folk de la Utviniș;

                                                         Categorii de vârstă 4 – 18 ani  și  19 –  88 ani

Condiţii de participare:

                 1.Condiția principală (PRIMUL PAS!) este să îți descarci pe telefon aplicația ADIDAS RUNTASTIC                                      (varianta standard, atenție, nu cea premium) !

                 2.Inscrie-te pe  grupul oficial al concursului de pe aplicactia ADIDAS RUNTASTIC accesând linkul de pe site-ul asociatiei http://mobilizeaza-te.ro/inscriere-concurs/ DE PE TELEFON ( nu intra de pe calculator, laptop, tabletă etc.);  https://forms.gle/M8D7FvFUq4FMn7Eb6    

                  3.IMPORTANT! La înscriere sunteți rugați să folosiți numele și prenumele propriu. dacă folosiți un „Nickname” vă rugăm să anunțați organizatorul pentru a avea o evidență clară a participanților și pentru a putea întocmi clasamentele conform rezultatelor înregistrate. 

                  4.În momentul în care dorești să alergi, să faci mars, să mergi la plimbare cu cățelul, indiferent de intervalul orar, este important să activezi aplicația ADIDAS RUNTASTIC, cauta grupul ”Aradul aleargă” aplicație care ulterior va contabiliza distanța parcursă, clasamentul fiind disponibil în meniul VIEW LEADERBOARD. În cazul în care nu activezi aplicația vei pierde kilometri parcurși în ziua respectivă.

                   5.Nu se acceptă kilometri parcurși pe role, patine, trotinetă, bicicletă, mașină, skiuri, abaterea de la regulă fiind sancționată prin excludere din întrecere.

                    6. Cursa nu are limită de vârstă, deci pot participa copii și adulții ( fiecare SEPARAT(!)  cu telefonul, ceasul propriu)!

                     7. Participarea este gratuit.

                     8.Fiecare persoană va alerga pe proprie răspundere. Vizăm aici starea de sănătate, pericole accidentare la alergările pe teren accidentat, dar  și pericolele de accidente ce port apărea la o alergare pe șosea;

                      9.Organizatorii nu sunt răspunzători de posibilele accidente şi/sau prejudicii cauzate de participarea la această competiție.

                       10. Fiecare persoană înscrisă îşi dă acordul pentru utilizarea de către organizatori sau împuterniciţii acestora, a imaginilor proprii din cadrul evenimentului pentru popularizarea evenimentului şi pentru primirea de informaţii, pe facebook/instagram cu privire la cursă (noutăţi/newsletter).

                        Vă așteptăm cu drag. Dacă apar probleme la înscriere contactați organizatorul.

                       Premiile sunt simbolice! Nu uita de spiritul de fair play când pornești la drum! Dacă participi deja ești un câștigător! Pentru un premiu mai trebuie doar să lupți puțin. Satisfacția va fi apoi, MARE! Ai încredere în noi. Noi am experimentat deja!

Tel. 0746101314

Mulțumim!