Peda Aleargă!

Asociația ”Mobilizează-te!” și Colegiul Național ”Preparandia -Dimitrie Țichindeal”, prin concursul ”Peda aleargă”, a invadat patinoarul din Subcetate!!!Sâmbătă, 23 ianuarie 2021, competiția ”Peda aleargă” a continuat cu o nouă etapă.

Cu începere de la ora 10.00, pe patinoarul din Subcetate, aproximativ 50 de elevi însoțiți de părinți au ”invadat” gheața patinoarului după zilele cenușii ale săptămânii, în care online-ul a pus stăpânire pe micii artizani ai poveștii noastre.

A fost bucuria revederii cu colegii, a reîntâlnirii cu gheața și libertatea de a respira aerul proaspăt de ianuarie! Bineînțeles că și la această întâlnire, kilometri parcurși au fost trecuți în contul alergătorilor aceștia însemnând pași importanți spre vârful clasamentului.Reamintim că, toți cei care doresc să participe în competiția noastră, trebuie să aibă o mică legătură cu colegiul nostru, iar apoi să descarce aplicația ADIDAS RUNTASTIC pe telefon, să caute grupul ”Peda aleargă” și apoi să înceapă să acumuleze kilometri prin marșuri sau alergări.

Lunar, cei care acumulează minim, 20 kilometri, participă la o tombolă, iar la final pe data de, 1 Iunie 2021, vor participa la premierea finală.

Merită să te înscrii! Încearcă-ți limitele! Încearcă-ți norocul! Fii un învingător!!!Sâmbătă, 30 ianuarie 2021, ne vedem din nou pe Stadionul Gloria cu începere de la ora 11.00 (dacă nu plouă)!

S-ar putea să-ți placă și...