Șezătoarea

Sâmbătă seara în data de 19.09.2020, la Zimand Cuz, într-o atmosferă feerică a avut loc inaugurarea ˝Șezătorii˝, un Centru Cultural dedicat comunității locale și nu numai. ˝Asociația Mobilizează-te!˝ împreună cu Primăria Zimandu Nou, primar Gheorghe Vidran, ˝Asociația Puls AS˝, dar și numeroși tineri și localnici au contribuit cu multă susținere, muncă și dedicare pentru realizarea acestui proiect.

Ideea ˝Șezătorii˝ s-a născut din dorința comunității locale de a avea un loc unde copiii, tinerii și vârstnicii pot petrece clipe plăcute împreună, pot împărtăși experiențe, pot socializa și învăța lucruri noi.

Echipa formată în jurul ˝Șezătorii˝, își propune să desfășoare diverse activități culturale și sociale, precum seri de lectură, cenaclu literar, șezătoare cu cântece și jocuri, pictură, goblen, tricotaj și multe altele.

Acest proiect nu s-ar fi putut realiza fără ajutorul sponsorilor SC Archive Blue SRL, SC Impressa SRL, SC Izolta SRL, SC Fil Sofa SRL,Sc Webasto S.A ˝Șezătoarea˝ a fost inaugurată prin susținerea unui recital de muzică folk, susținut de artista Monica Mihaela Cojocaru.

La eveniment au participat cu entuziasm numeroși tineri, localnici dar și invitați dornici să se alăture plăcutei atmosfere a ˝Șezătorii˝. Menționăm că atât la acest eveniment, cât și la următoarele, s-au respectat și se vor respecta toate măsurile în vigoare impuse de situația actuală.

Multumim Monica Mihaela Cojocaru, Asociatia PULS A.S., Primaria Zimandu Nou, Webasto Romania, Sc Izolta Srl, Fil Sofa