Aradul aleargă!

”Un proiect mic, te poate face mare”

              Pornind de la ideea, ”Minte sănătoasă în corp sănătos”, Asociația Mobilizează-te, alături de catedra de educație fizică și sport a Colegiului Național ”Preparandia – Dimitrie Țichindeal” din Arad, invită pe toți cei care iubesc sportul, mișcarea în aer liber, să se alăture proiectului, ”Aradul  aleargă!”

Ai cinci motive să participi:

– întărești sănătatea;

– faci tranziția spre un stil de viață sănătos;

– poți demonstra că ești un iubitor de sport și mișcare în aer liber;

– devii un ambasador al practicării sportului;

– îți antrenezi voința;

La prima ediție a competiției s-au înscris 318 alergători, care au alergat în cele 5 luni ale competiției, 20047 km. Mult? Puțin? Dorim să doborâm recordul! Ne ajuți?

Regulamentul competiției, modalitatea de înscriere, detalii legate de premiere le puteți găsi mai jos.

Regulament concurs

 • Concursul de alergare sau marș se adresează tuturor celor doritori să facă mișcare în timpul liber și este unul de promovare a sportului de masă în rândul populației.
 • Concursul se desfășoară în intervalul 1 februarie 2022(ora 00.00) – 22 mai 2022(ora 00.00)
 • Lunar vom avea extragere de tombolă, câștigătorul fiind anunțat de către organizatori;
 • Premiile pentru cei mai ”silitori” participanți vor fi premii simbolice… medalii, diplome, cupe și nu numai… premierea urmând a avea loc în jurul datei data de, 1 IUNIE 2022, cu ocazia Festivalului de muzică folk de la Utviniș;

Categorii de vârstă 4 – 18 ani  și  19 –  88 ani

Condiţii de participare:

 1. Condiția principală este să îți descarci pe telefon aplicația ADIDAS RUNTASTIC (varianta standard, atenție, nu cea premium) !
 2. Inscrie-te pe grupul oficial al concursului de pe aplicactia ADIDAS RUNTASTIC accesând linkul de pe site-ul asociatiei http://mobilizeaza-te.ro/inscriere-concurs/ DE PE TELEFON ( nu intra de pe calculator, laptop, tabletă etc.);  https://forms.gle/M8D7FvFUq4FMn7Eb6     
 3. În momentul în care dorești să alergi, să faci mars, să mergi la plimbare cu cățelul, indiferent de intervalul orar, este important să activezi aplicația ADIDAS RUNTASTIC, cauta grupul ”Aradul aleargă” aplicație care ulterior va contabiliza distanța parcursă, clasamentul fiind disponibil în meniul VIEW LEADERBOARD. În cazul în care nu activezi aplicația vei pierde kilometri parcurși.
 4. Nu se acceptă kilometri parcurși pe role, trotinetă, bicicletă, mașină, skiuri, abaterea de la regulă fiind sancționată prin excludere din întrecere.
 5. Cursa nu are limită de vârstă, deci pot participa copii și adulții (separat fiecare cu telefonul, ceasul propriu)!
 6. Participarea este gratuită.
 7. Fiecare persoană va alerga pe proprie răspundere;
 8. Organizatorii nu sunt răspunzători de posibilele accidente şi/sau prejudicii cauzate de participarea la această competiție.
 9. Fiecare persoană înscrisă îşi dă acordul pentru utilizarea de către organizatori sau împuterniciţii acestora, a imaginilor proprii din cadrul evenimentului şi pentru primirea de informaţii, pe facebook cu privire la cursă (noutăţi/newsletter).

Vă așteptăm cu drag. Dacă apar probleme la înscriere contactați organizatorul.

Tel. 0746101314

Mulțumim

S-ar putea să-ți placă și...